Over mij

 

Mijn naam is Jesper Schampaert. Ik ben geboren op 06 maart 2002 en momenteel woonachtig in Heukelum.

Ik ben eigenaar & dansdocent binnen J’Dance – Dance & Entertainment. 

In september 2021 heeft J’Dance – DE zijn deuren geopend. Op dat moment werd 1 van mijn grootste dromen werkelijkheid, een eigen dansschool waarin ik mijn grote passie & liefde voor dans kan overbrengen.

 

Laten we eerst een paar jaar terug in de tijd gaan…. Ik kan het me nog goed herinneren hoe het begon …

Ik was 8 jaar oud toen ik mijn allereerste proefles ging doen bij een lokale dansschool. Ik vond het zoooo super spannend.

Al vrij snel wist ik dat ik voor altijd wilde blijven dansen. Niet alleen had ik plezier in het dansen, maar ik bouwde ook hele sterke en hechte vriendschappen op.

Ik heb ervaren dat je door samen te dansen hele sterke connecties en vriendschappen kan opbouwen. Ook nu we niet meer samen dansen draaien we samen met z’n 4’en het J’Dance Productieteam. Ik ben heel blij dat ik met hen alle voorstellingen, videoclips en andere projecten mag ontwikkelen en uitwerken.

 

In juli 2021 ben ik afgestudeerd aan de Utrechtse Dansacademie als dansdocent & uitvoerend danser. Gedurende mijn studie ben ik getraind in diverse dansstijlen zoals; Urban, Modern, Jazz, Klassiek Ballet, Fusion, Improvisatie & Commercial

Naast deze danslessen heb ik mijn examens kinderpsychologie, didactisch lesgeven & theater ook ruim voldoende afgerond.

Naast de danslessen bij J’Dance geef ik ook nog diverse workshops op scholen in de gemeentes Vijfheerenlanden, West-Betuwe & Molenlanden. Hiernaast geef ik ook nog regelmatig workshops voor BSO’s. 

Naast mijn werk als dansdocent ben ik ook nog werkzaam als professioneel  uitvoerend danser. Als uitvoerend danser heb ik in diverse theaters mogen staan met een landelijke theatertournee door heel Nederland.

Ik heb gedanst in o.a. het AFAS Circustheater in Scheveningen, Beatrixtheater Utrecht & het Martiniplaza theater in Groningen. Ik vind het superfijn ook zelf nog op deze grote podia te staan en op te treden voor uitverkochte theaterzalen.

Ook ben ik ook nog wel eens als professioneel uitvoerend danser voor de camera of op een filmset te vinden. Zo heb ik mogen dansen in verschillende videoclips van diverse artiesten & producties, een videoland serie & verschillende bioscoopfilms.

Als je het aan mij vraagt is er niks leukers dan al deze dingen te kunnen combineren en dit mijn werk te noemen.