Eindvoorstellingen 2022-2023

Datums:

  • Zaterdag 10 juni > Generale repetitie  + maken (groeps)foto’s
  • Vrijdag 23 juni > Avondvoorstelling
  • Zaterdag 24 juni > Kleine doorloop ’s ochtends + extra opnames + Matinee- en avondvoorstelling + 

Locatie:

Zowel de generale repetitie als alle voorstellingen vinden plaats in het Dorpshuis ‘De Krakeling’ in Heukelum. 

Adres: Prins Bernhardstraat 1, 4161 AL Heukelum


Kaartverkoop

De kaartjes voor de voorstelling zullen in de maand april in de verkoop gaan. Net als vorig jaar krijgen alle leerlingen weer een bestelformulier mee naar huis, hiermee kunnen de kaartjes besteld worden in de lessen. Het totaalbedrag kan vervolgens, samen met de bestelstrook, in een gesloten envelop ingeleverd worden in de les.

Per leerling kunnen er in eerste instantie 7 kaartjes worden besteld. Na de meivakantie gaan ook alle overgebleven kaarten in de verkoop.

Verdere informatie m.b.t. de kaartverkoop zal in deze brief staan & natuurlijk hier op de website.


Kostuums

Tijdens de voorstellingen dansen alle leerlingen op geheel zwarte sneakers. De KidsDance leerlingen mogen ook op balletschoentjes dansen.

Ik verzorg het grootste deel van de kostuums, maar om deze compleet te maken vraag ik iedereen om zelf een geheel zwarte outfit te regelen (legging + T-shirt).  Voor de jongens is een zwarte joggingbroek natuurlijk ook goed. Wat iedere groep zelf nog extra moet regelen qua kleding word later bekend gemaakt.


Generale repetitie

Let op!: De generale repetitie is een cruciaal moment voor alle leerlingen & groepen. Hierom verwacht ik dat iedereen hier aanwezig zal zijn.

Op zaterdagochtend 10 juni is het productie team & de technici al vroeg aanwezig om alles op te bouwen zodat we de generale repetitie met het volledige decor & met de juiste afgestelde verlichting kunnen dansen. 

Tijdens de generale repetitie gaan we de gehele show al een keer in z’n geheel oefenen met bijbehorende wissels, overgangen en transities. Voor alle leerlingen is het erg fijn dat ze het podium al eens hebben kunnen voelen gedurende de dansen. Als een groep niet aan het dansen is mogen deze vanuit de zaal de rest van de voorstelling bekijken. Ook is er tijdens de generale repetitie een fotograaf aanwezig en zullen we vast alle groepsfoto’s e.d. maken. 

Tijdens de generale repetitie word er vanuit J’Dance begeleiding geregeld voor de jongste groepen zodat deze 1 persoon hebben waar ze met vragen naar toe kunnen. 

Wat iedereen precies mee moet nemen & hoelaat iedereen verwacht wordt voor de generale repetitie word later bekend gemaakt.