DanceMix!

DanceMix!

Een dansles waarin we diverse stijlen aanbieden in 1 les. Ideaal als je diverse dansstijlen wilt leren!
In deze DanceMix les komen de volgende dansstijlen aanbod; Urban/Streetdance, Modern/Jazz & Showdance. Iedere periode werken we aan een nieuwe dansstijl.
Ieder seizoen word er in de 2e helft van het seizoen gewerkt aan de jaarlijkse eindvoorstelling die we opvoeren in juni als afsluiting van het seizoen. In de rest van het seizoen werken we aan andere kleinere projecten zoals bijvoorbeeld een videoclip en/of een promotie optreden op een evenement.
We beginnen de lessen met een goede opwarming. Hierna gaan we door met een conditie en/of kracht (buik- / beenspieren) oefening. Daarna starten we met technische oefeningen die bij de huidige dansstijl behoren en leren we hiermee de basis van deze dansstijl. 
Als laatste starten we met een choreografie op bekende nummers die natuurlijk ook bij de huidige dansstijl past.

Over de DanceMix! danslessen

We beginnen de dansles altijd met een goede warming-up waarin we ons lichaam rustig aan opwarmen en klaar maken voor de hele les. Hierna beginnen we met het oefenen van diverse danspassen. 
Hierna gaan we verder met de oefeningen in het midden van de zaal waarbij we nieuwe moves en technieken leren die bij de dansstijl passen waar we op dat moment mee werken. Na aanleiding van deze oefeningen draai je straks een fantastische pirouette en heb je de stoerste urban moves onder de knie! We sluiten de les natuurlijk af met een toffe choreografie met muziek die past bij de huidige dansstijl. 
De DanceMix! leerlingen zullen natuurlijk meedoen met de jaarlijkse eindvoorstelling. In deze shows zal er dan ook in diverse dansstijlen gedanst worden.
Een DanceMix! dansles duurt altijd 60 minuten.
DanceMix! 15+ jr.AsperenDonderdag19:00 – 20:00

Overige informatie

De DanceMix! lessen worden gegeven door mij (Jesper Schampaert), lees hier meer over mij. 
De contributie voor deze lessen bedraagt €22,50 per maand exclusief inschrijf- & administratiekosten. Bij inschrijven is er de keuze optie om te betalen in 1, 2 of 4 termijnen. Hieronder staan de huidige tarieven van seizoen 2022-2023*.
*onderstaande tarieven zijn gebaseerd op een geheel seizoen (sept t/m juni).
In 1 termijn1x €225,–
In 2 termijnen2x €116,25
In 4 termijnen4x €60,–

Veelgestelde vragen

Wat moet ik meenemen naar de proefles?
Ik raad iedereen aan een flesje water mee te nemen zodat er tussendoor wat gedronken kan worden.
Wat zijn de kledingvoorschriften voor een proefles?
Er zijn geen specifieke kledingvoorschriften voor deze Urban Streetdance lessen. Het belangrijkste is dat iedereen zich fijn & comfortabel voelt in de gekozen kleding.
Wat voor schoenen moet ik aan?
Het type schoen maakt niet uit. Wel mogen er alleen maar schone binnenschoenen gedragen worden in de danszalen i.v.m. de vloer. 
Voor de lessen in Arkel is een zwarte zool verplicht.